Connect with us

Sport

Discursul pătimaș al lui Ronaldo!

Iata cum și-a motivat colegii la pauză!

Published

on

Finala Euro 2016 a fost foarte tensionată aseara, 10 iulie, când Franța și Portugalia s-au luptat pentru titlul de campioană a Europei. Portugaliei nu i-a fost deloc ușor să continue meciul fără starul echipei naționale, Cristiano Ronaldo, dar unul dintre jucători a declarat că acesta i-a motivat să obțină victoria.

Potrivit declarațiilor lui Cedric Soares, de la echipa Portugaliei, Cristiano Ronaldo le-a susținut jucătorilor un discrus „de necrezut” care i-a motivat să înfrângă Franța cu 1-0.

ronaldoÎn ciuda faptului că starul echipei portugheze a fost accidentat și a fost nevoie să fie înlocuit după doar 25 de minute de la începerea meciului, cuvintele lui i-au încurajat pe portughezi.

„A fost un moment foarte greu. Îmi amintesc, pentru mine și pentru restul echipei a fost ca un șoc. După doar jumătate de oră, Cristiano a avut câteva cuvinte fantastice pentru noi. El ne-a dat încredere în noi înșine și ne-a zis: «Ascultați. Sunt sigur că vom câștiga, așa că stați uniți și luptați pentru victorie»”. A fost de necrezut. Cred că toată echipa a avut o atitudine incredibilă. Am demonstrat asta aseară; când lupți ca unul, ești mult mai puternic”, a declarat Cedric.

Ronaldo, care a fost căpitanul echipei naționale a Portugaliei, deși a ieșit de pe teren după doar 25 de minute de la începerea meciului, le-a oferit coechipierilor săi încurajări și asistență strategică de pe banca de rezervă. Mulți s-au așteptat ca doborârea starului portughez să scadă în mod dramatic moralul echipei, dar s-a întâmplat exact contrariul.

Portugalia a învins Franța cu 1-0 datorită lui Eder care a înscris primul gol în minutul 109, în prelungiri.

 

Sursa: click.ro