Connect with us

International

Distrigaz Sud a întrerupt furnizarea gazelor

Distrigaz Sud Rețele a sistat furnizarea gazelor naturale pe unele străzi din Municipiul Craiova.

Published

on

Ca urmare a producerii unei avarii în sistemul de distribuţie a gazelor naturale, Distrigaz Sud Rețele a sistat furnizarea  gazelor naturale pînă la ora 18.00, pe următoarele străzi din Municipiul Craiova : Dorobanților, Isvarna, Lebedei, Ineului, Negoiu, Raului, Sovata, Buzăului, Corabia, Randunelelor, Cerbului, Căprioarei, Năsăud, Călărași, Razelm, Sinoe, Babadag, Techirghiol, Râureni, Dragășani, Ciocârliei și Doicești și pe aleile adiacente.

Reluarea alimentării cu gaze naturale pentru clienţii casnici şi non-casnici din zona menţionată se va face astăzi, 7 martie, începând cu orele 18:00.

În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite,  clienţii sunt rugați să închidă alimentarea cu gaz a aparatele de consum, inclusiv a celor  automatizate şi cu flacără de veghe.

 În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienţii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la numărul unic 021 9281.

 

%d