Connect with us

Fapt divers

DJ-ul Markus Schultz a anuntat ca renunta la efectele pirotehnice din show-urile sale

DJ-ul german Markus Schulz a aflat de tragedia care a avut loc vineri noapte în clubul Colectiv din Bucureşti.

Published

on

DJ-ul german Markus Schulz a aflat de tragedia care a avut loc vineri noapte în clubul Colectiv din Bucureşti. La fel ca mulţi alţii a decis să nu rămână indiferent, astfel că a luat o decizie pe care a făcut-o publică pe pagina sa de Facebook. El a anunţat că va renunţa la efectele pirotehnice din show-urile sale.

„Sunt profund afectat de veştile tragice din România, unde 27 de tineri au murit şi peste 200 au fost răniţi din cauza unui foc izbucnit într-un club.

Când ieşi în oraş, cel mai important este să fii într-un mediu sigur. Uneori, cea mai bună experienţă legată de scena pe care o iubim se referă la depănarea amintirilor cu prietenii şi familia, în următoarea dimineaţă.

Din păcate, evenimentul din Bucureşti este doar un mic exemplu a ceea ce s-a întâmplat de prea multe ori şi trebuie schimbat, pentru siguranţa tuturor. De acum încolo, voi interzice folosirea oricăror flăcări, artificii, mici sau mari, în show-urile mele. Da, jobul meu este să-i distrez pe alţii, dar siguranţa fanilor mei este mult mai importantă, iar muzica depăşeşte ca intensitate orice efect vizual.

Îi încurajez pe DJ-ii, artiştii, promoter-ii şi patronuri de cluburi să facă la fel. Trebuie să ne asumăm cu toţii responsabilitatea pentru siguranţa fanilor noştri. Vă rog gândiţi-vă la cei care au fost răniţi şi la cei care au pierdut persoane dragi.

Haideţi să ne unim şi să schimbăm totul în mai bine!
Cu dragoste, Markus!”, a scris DJ-ul german pe Facebook.

%d