Connect with us

International

Doi romani, arestati in Italia dupa ce au furat 50 de motoare de Ferrari

Ce voiau sa faca cu ele

Published

on

Carabinierii au retinut doi cetateni romani si un italian, toti trei cu domiciliul in Torino, in urma unui furt bizar.

Cei doi romani, in varsta de 49 si 47 de ani, impreuna cu un italian de 64 de ani, sunt suspectati de autoritatile italiene ca ar fi furat 50 de motoare Ferrari produse de compania Maserati si destintate modelelor Ghibli si Quattroporte. Furtul a avut loc la inceputul lunii mai 2017, in Rivoli, in timp ce motoarele erau in parcarea unei firme de transport, de unde urmau sa ajunga la uzina Fiat Chrysler din Grugliasco, regiunea Torino.

Hotii au actionat extrem de rapid, in doar 40 de minute luand motoarele care se aflau intr-o remorca de TIR.  Ei au atasat remorca la un cap tractor pe care il furasera cu o ora inainte. Valoarea toatala a motoarelor a fost estimata la circa un milion de euro, insa autoritatile spun ca acestea sunt practic imposibil de vandut chiar si pe piata neagra, astfel ca cea mai plauzibila explicatie este ca au fost furate pentru a fi vandute la fier vechi.

romani furt italia

Luni, motoarele au fost gasite de carabinierii din Leini., intr-un depozit din orasul Settimo Torinese. Alaturi de ele, oamenii legii au mai dat si peste 4 tone si jumatate de cabluri de cupru, estimate la 200.000 de euro.

Se presupune ca, pe langa cele trei persoane arestate ar mai exista si alti complici. Imaginile de pe camerele de supraveghere arata ca la furtul motoarelor au participat cel putin 5 persoane. Cei trei retinuti de carabinieri au fost identificati drept Gabriel Banga Marius, Bianca Angelica Banga, si Ezio Giacomo Negro.

sursa:stirileprotv.ro

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON