Connect with us

Regional

Doljean reținut pentru 24 de ore

A furat din locuinta unui craiovean, fortand una dintre ferestre.

Published

on

În noaptea de 12/13.02.2016, ora 23.45, polițiștii craioveni au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, de către G.DIDI, 40 de ani, din Craiova cu privire la faptul că, persoane necunoscute, au pătruns în locuinţa sa, prin forţarea uneia dintre ferestre, şi au sustras 240 lei şi alte bunuri.
             La faţa locului au fost dirijate echipaje de siguranţă publică, dar şi echipa operativă din cadrul Secţiei 5 Poliţie, iar în scurt timp, la intersecţia străzii Opanez cu bld. Nicolae Titulescu, au observat un bărbat care la vederea polițiștilor a încercat să fugă.
Polițiștii l-au prins și identificat pe B.CLAUDIU, 31 de ani, din comuna Bucovăţ, Dolj, iar în urma controlului corporal, asupra persoanei în cauză, a fost găsită suma de 175 lei.
În urma cercetărilor efectuate și a audierilor, B.CLAUDIU a recunoscut comiterea faptei, declarând că a cheltuit o parte din bani. Astfel, în baza probatoriului administrat în cauză de polițiști, în cursul zilei de ieri, s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, suspectul fiind reținut pentru 24 ore.