Connect with us

National

Dosarul tragediei de la 2 Mai va fi reluat de la zero

Published

on

Dosarul tragediei de la 2 Mai va fi reluat de la zero. Judecătoarea Ancuţa Popoviciu, care se ocupa de caz, va fi mutată de la Judecătoria Mangalia la cea din Constanţa după ce Consiliul Superior al Magistraturii i-a aprobat solicitarea de transfer de la întâi iunie.

În plus, Judecătoria Mangalia a decis să admită cererea de recuzare a judecătoarei, ce fusese depusă de familia uneia dintre victime.

În dosarul 2 Mai este judecat Vlad Pascu, şoferul drogat care a omorât doi studenţi într-un accident de circulaţie produs în august anul trecut.

Recent, secţia pentru judecători în materie disciplinară a CSM a respins propunerea Inspecţiei Judiciare de suspendare din funcţie a judecătoarei Ancuţa Popoviciu.

Părinţii victimelor din accidentul provocat de Vlad Pascu au fost nemulţumiţi încă de la începutul procesului de atitudinea judecătoarei.

Ei au declarat că atunci când a intrat în sala de judecată aceasta ar fi mestecat gumă iar ulterior a cerut buletinul tânărului mort în accidentul rutier despre care nu ştia că a decedat. Următorul termen în acest dosar este mâine – a transmis reporterul RRA Diana Surdu.

ULTIMA ORĂ

https://open.spotify.com/show/1WUzd1LXbSjHpjdUetCiVn

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON