Connect with us

National

Două angajate de la Spitalul din Bistrița i-ar fi furat cei 12.000 de € moldoveanului împușcat

Cele două angajate, care au 29 şi 33 de ani şi lucrau la…

Published

on

Două angajate de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa au fost reţinute pentru 24 de ore, în noaptea de marţi spre miercuri, fiind suspectate că ar fi furat de la un pacient adus la spital împuşcat suma de 12.000 de euro.

Bărbatul care a reclamat furtul în timp ce era internat este un fotograf de 31 de ani din Republica Moldova, care are şi cetăţenie ucraineană, şi care a fost găsit împuşcat în 14 aprilie pe un câmp din localitatea Cepari.

Reprezentanţii Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud au decclarat, miercuri, pentru News.ro, că două femei au fost reţinute pentru 24 de ore pentru furt, fiind suspectate că au sustras 12.000 de euro de la un pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

Suspectele sunt angajate ale unităţii medicale, una de la Registratură, iar a doua fiind femeie de serviciu.

Cele două angajate, care au 29 şi 33 de ani şi lucrau la Unitatea de Primiri Urgenţe, au fost ridicate pentru audieri, în cursul zilei de marţi, de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, care au efectuat şi percheziţii domiciliare şi la spital, după ce un fotograf cu dublă cetăţenie, moldoveană şi ucraineană, a reclamat că în timp ce era internat i-au dispărut 12.000 de euro.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, în acest caz ar fi complice şi un al treilea angajat al spitalului, un brancardier, care deocamdată este cercetat în stare de libertate.

Înainte ca suspectele să fie reţinute, anchetatorii au solicitat şi ridicat de la spital înregistrările făcute de camerele de supraveghere, care au fost analizate, însă deocamdată nu s-au dat publicităţii informaţii despre conţinutul acestor înregistrări.

În 14 aprilie, Vadim Malogolovenko a fost găsit inconştient, cu şase răni provocate prin împuşcare, de către un agricultor care lucra pe un câmp din localitatea Cepari, comuna Dumitra.

Transportat la spital, după ce şi-a revenit, bărbatul a susţinut că a avut asupra sa 12.000 de euro, bani care i-au dispărut.

Procurorii şi poliţiştii fac cercetări şi cu privire la împrejurările în care a fost împuşcat fotograful, suspect fiind un bărbat pe care îl cunoaşte, însă care nu îşi recunoaşte vina.

 

Sursa: News.ro

%d blogeri au apreciat: