Connect with us

National

Două autoturisme au luat foc pe o stradă din Slatina

Din cauza unui scurtcircuit

Published

on

Două autoturisme parcate pe o stradă din zona centrală a municipiului Slatina au luat foc, pompierii indicând drept cauză probabilă a incendiului un scurtcircuit electric provocat de un cablu defect sau cu improvizaţii, au anunţat, vineri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Autoturismele care au luat foc erau parcate pe strada Libertăţii din municipiul Slatina, incendiul fiind stins de pompieri, care au intervenit cu un echipaj cu autospecială de stingere cu apă şi spumă şi cu un echipaj SMURD.

„Două autoturisme au fost afectate noaptea trecută de un incendiu produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric. (…) În momentul izbucnirii incendiului, cele două autoturisme se aflau parcate. Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. În momentul sosirii echipajelor, un autoturism ardea în totalitate, iar la cel de-al doilea incendiul se manifesta la materialele combustibile din partea spate.”, au precizat reprezentanţii ISU Olt.

Una dintre maşini a ars în proporţie de 90%, iar a doua în proporţie de circa 20%.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: