Connect with us

Muzica si film

Dua Lipa, spectaculoasă la petrecerea găzduită de Elton John cu ocazia premiilor Oscar. Artista a lăsat deoparte ținutele bizare

Published

on

Dua Lipa a lăsat deoparte ținutele controversate pe care le poartă de obicei și a strălucit la petrecerea organizată de Elton John, cu ocazia decernării premiilor Oscar.

Elton John, recunoscut pentru petrecerile pe care le-a organizat de-a lungul ultimelor trei decenii, și-a mutat evenimentul în online, din cauza pandemiei de coronavirus.

Invitată special a fost, însă, Dua Lipa, cântăreața de doar 25 de ani, care a interpretat mai multe single-uri, precum ”Levitatin”, ”Pretty Please”, ”Hallucinate” și ”Don’t Start Now”.

Cântăreața, care se mândrește cu un premiu Grammy, a ales să poarte în timpul reprezentaților două ținute, una mai spectaculoasă ca alta. Mai exact, Dua Lipa a îmbrăcat o rochie neagră, mulată pe corp, pe care a accesorizat-o cu bijuterii masive, dar și o rochie cu ștrasuri, prin care i se întrezărea lenjeria intimă.

În plus, Dua Lipa și Elton John au ofert un moment cu totul spectaculos, întrucât aceștia au interpretat împreună piesele lui, ”Bennie and the Jets” și ”Love Again”.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Elton John a mutat petrecerea în online, astfel că cei care au dorit să participe au plătit 17 euro. Printre invitați s-au numărat și Lady Gaga, medicul american Anthony Fauci, Olly Alexander, Nathaniel Curtis, Elizabeth Hurley, Omari Douglas, Eric McCormack, David Walliams, Callum Scott Howells, Lydia West.

%d