Connect with us

International

Ducele de Sussex, în costum de Spider Man, într-o campanie dedicată copiilor

Published

on

Prinţul Harry, duce de Sussex, a publicat, sâmbătă, pe YouTube, un videoclip, în care apare costumat în Spider Man. El se adresează, astfel, copiilor care şi-au pierdut un părinte în slujba armatei britanice: „Crăciunul este o perioadă în care ne este foarte dor de cei dragi, iar asta e normal”, spune el, ascuns în spatele costumului său roşu şi albastru. „Şi este posibil să ne simţim vinovaţi că ne distrăm fără părinţii noştri. Dar sunt aici să vă asigur că părinţii noştri vor întotdeauna să ne distrăm”. Acest videoclip este rezultatul unei colaborări dintre Prinţul Harry şi organizaţia de caritate Scotty’s Little Soldiers, care sprijină copiii soldaţilor, care au murit slujind în armata britanică.

„Nu vă simţiţi vinovaţi”, continuă prințul Harry. „Ai voie să te distrezi de minune, mai ales cu cei de la Scotty’s Little Soldiers. Aşa că, hai, distrează-te… şi Crăciun fericit”, a încheiat el, scoţându-şi masca, pentru a-şi dezvălui faţa.

Nu este prima dată când Prinţul Harry, care şi-a pierdut mama la vârsta de 12 ani, colaborează cu Scotty’s Little Soldiers. În 2019, soţul lui Meghan Markle a postat un videoclip similar, în care apărea ca Moş Crăciun. Asociaţia sprijină copiii prin educaţie, prin organizarea de evenimente (în special petrecerea lor anuală de Crăciun) sau oferindu-le cadouri şi, de asemenea, îi ajută pe părinţii îndoliaţi.

%d blogeri au apreciat: