Connect with us

Muzica si film

După 40 de ani, membrii trupei ABBA – împreună, într-un studio de înregistrări

Published

on

ABBA, grupul emblematic al anilor ’70, va lansa, anul acesta, cinci melodii noi, primele din ultimii 40 de ani. Björn Ulvaeus, unul dintre cei patru membri ai formației, a confirmat că deja s-au reunit în studio. ”Nu mai este o chestiune de dacă, este un lucru sigur”, a spus el. ”Simplul fapt că stăm împreună în studio toți patru, după 40 de ani, este copleșitor. Benny (Andersson – n.r.) și cu mine am scris niște cântece noi și, în această toamnă, vom avea muzică nouă de la ABBA. Dar nu am voie să spun nimic mai mult despre asta, îmi pare rău. Tot ce pot să vă spun este că a fost fantastic în studio, pentru că a fost ca și cum ar fi fost ieri”, a declarat Björn Ulvaeus, într-un interviu pentru The New York Times.

Benny Andersson, Agnetha Faltskog, Anni-Frid Lyngstad și Bjorn Ulvaeus au scris istorie în muzica pop. Au dominat topurile mondiale, timp de opt ani, iar melodiile lor sunt şi acum difuzate în toată lumea. Cei patru s-au întâlnit pentru prima dată în 1972, apoi Bjorn s-a căsătorit cu Agnetha, iar Benny cu Frida. Au ales acronimul ABBA, deşi acelaşi nume era folosit de o firmă de conserve de peşte.

Ultimele piese ABBA au fost lansate în 1981, înainte ca formația să se destrame, în 1983..

Până acum au existat mai multe reuniuni, dar este pentru prima oară când membrii grupului simt nevoia să lanseze noi cântece într-un studio. În urmă cu trei ani, s-a mai vorbit despre posibilitatea de a lansa două cântece noi, dar într-un proiect de televiziune, care presupunea reunirea unor avataruri digitale ale membrilor.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: