Connect with us

Fapt divers

Ea s-a îndrăgostit pe Facebook, el a sunat la 112!

Familia locuieşte în comuna Piscu Vechi, judeţul Dolj.

Published

on

Un doljean de 34 de ani, originar din Piscu Vechi, a sunat la 112 şi a cerut ajutor, după ce aflase că nevasta l-a înşelat şi a părăsit domiciliul conjugal.

Femeia se îndrăgostise de alt bărbat pe Facebook şi a decis să-şi urmeze inima şi să lase în urmă tot, inclusiv pe cei trei copii.

Neştiind ce să mai facă, bărbatul a pus mână pe telefon şi a apelat 112, cerând sprijinul poliţiei: „Miercuri noaptea spre joi a plecat de acasă… A zis că ea pleacă că ea s-a îndrăgostit de unul de pe Facebook , şi că nu o mai interesează de copii şi pleacă la ăla. Copiii plâng după mama lor de când a plecat. Nu înţeleg cum a putut să îi abandoneze şi să plece după un bărbat pe care nu îl cunoaşte absolut deloc. Mi-a spus să îi las copiii în gara din Timişoara, iar de acolo o să îi recupereze. Cum pot eu să fac aşa ceva? Mie îmi este teamă să nu păţească ceva şi să ajungă să se prostitueze în străinătate. Chiar nu ştiu nimic despre ea şi sunt îngrijorat. A plecat la un bărbat pe care l-a cunoscut pe Facebook în urmă cu două luni.”, a spus bărbatul.

Familia locuieşte în comuna Piscu Vechi, din judeţul Dolj. Bărbatul de 34 de ani este des plecat de acasă, pentru că trebuie să îngrijească oile şi caprele pe care familia le are la o stână, iar în tot acest timp, tânăra soţie s-a apropiat de un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet.

Nici rudele nu înţeleg decizia femeii, care a lăsat în urmă trei copii mici, cu vârste între 2 şi 6 ani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Surse: protv.ro/Rtv.net/adevarul.ro/fanatik.ro

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: