Connect with us

Sport

Echipa de tineret a României întâlne?te astăzi, reprezentativa Albaniei

Published

on

Echipa de tineret a României întâlne?te astăzi, de la ora 19.30, in localitatea Buzău, reprezentativa similară a Albaniei, partidă  amicala ce va fi urmată de o alta intalnire de verificare, contra Macedoniei, la Skopje, aceasta fiind programată luni, de la ora 19.00.

Reprezentativa U19 a României întâlne?te astăzi, de la ora 13.00, la Tbilisi, na?ionala Ciprului. Romania ? Cipru este primul joc al tricolorilor de la turneul de calificare la Turul de Elită, ultima rundă înainte de CE din 2015, unde vor accede primele două echipe din cele 13 grupe plus formaţia de pe locul trei cu cel mai bun punctaj obţinut în partidele cu primele două clasate.

Urmatoarele partied ale jucatorilor U19 Romania vor fi vineri, de la ora 13.00, cu echipa Muntenegrului, ?i luni, de la 15.00, atunci cand Romania va juca cu Georgia.

După convocarea lui Thaer Bawab la reprezentativa Iordaniei, pe adresa clubului au sosit alte două telegrame pentru jucătorii Universităţii. Astfel, Nuno Rocha a fost chemat de selecţionerul Capului Verde, în vederea celor două jocuri programate în preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni. Pe 11 octombrie, la Maputo, Capul Verde va întâlni în deplasare Mozambicul. Iar pe 15 octombrie, la Praia, se va disputa meciul retur. Naţionala Capului Verde ocupă primul loc în grupă, cu maxim de puncte, 6, după două jocuri.

Totodată, Nerijus Valskis a fost chemat la naţionala Lituaniei, pentru jocurile cu Estonia (9 octombrie) şi Slovenia (12 octombrie), ambele programate la Vilnius. Reprezentativa baltică este pe locul 3 în grupă, cu 3 puncte, după victoria cu 2-0 din San Marino. , informeaza sit-ul official al clubului CS Universitatea Craiova. csuc.ro

%d blogeri au apreciat: