️️ 🍂️️ 💝 ️️ 🌟
Connect with us

Regional

Ecouri la Festivalului Naţional „Ioana Radu“: Mulțumim, Radio Oltenia!

Published

on

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj a organizat, pe 15 noiembrie, cea de a IX-a ediție a Festivalului Naţional „Ioana Radu“, un eveniment de ținută, găzduit de scena mare a Teatrului Național „Marin Sorescu“ din Craiova. Romanțe, , muzică de petrecere, cântece din perioada interbelică și tangouri au bucurat publicul craiovean, iar, în acompaniamentul Orchestrei Marian Alexandru au evoluat artiști importanți ai scenei românești precum Ion Amititeloaie, Alla Cebotari, Zorina Bălan, Ioana Cristea, Constantin Florescu, Cristina Gheorghiu și Gabriel Alexandru Ionescu, Ion Ghițulescu, Casandra Maria Hauși și Sorin Romanescu, Miruna Ionescu și Taraful Valentin Albeșteanu, Constantin Lătărețu și taraful său, Matilda Pascal – Cojocărița și Ștefan Cigu.

Echipa Radio Oltenia Craiova a fost, și de această dată, alături de organizatori, oferind sprjin în mediatizarea și transmiterea, în direct, a Festivalului Naţional „Ioana Radu“. Amelia Etegan, managerul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj, a ținut să ne mulțumească pentru aceasta.

Echipa Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj vă mulțumește pentru promovarea și atenția acordată Festivalului Național „Ioana Radu“ – ediția a IX-a.

Primiți recunoștința noastră pentru sprijinul de care ne-am bucurat din partea dumneavoastră, pentru a aduce mai aproape de public o frumoasă seară de spectacol.

Vă mulțumim și vă dorim succes în tot ceea ce faceți!

Drd. Amelia Etegan

Manager C.J.C.P.C.T. Dolj

Continue Reading

Regional

În așteptarea lui Moș Crăciun, ”Colindă, Doamne, Colind ” și Alaiul obiceiurilor de iarnă

Published

on

(mai mult…)
Continue Reading

Regional

La Ramnicu Valcea, startul sarbatorilor de iarna va fi dat pe 30 noiembrie

Published

on

(mai mult…)

Continue Reading

Regional

Treizeci şi trei de percheziţii au avut loc în judeţele Vâlcea şi Gorj

Published

on

(mai mult…)

Continue Reading

Regional

Ultimul tronson rămas neasfaltat pe drumul județean Craiova-Cetate va fi gata în foarte scurt timp

Published

on

(mai mult…)

Continue Reading

Regional

S-a prelungit perioada de desfășurare a campaniei de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, la Craiova

Published

on

(mai mult…)

Continue Reading

Regional

Restricții de circulație, duminică, în ziua meciului dintre Universitatea Craiova și U Craiova 1948

Published

on

(mai mult…)

Continue Reading

Regional

Craiova: Restricții de circulație, pe 1 Decembrie

Published

on

(mai mult…)

Continue Reading

Regional

Campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice în Craiova se prelungește

Perioada de desfășurare a campaniei de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice se prelungește cu încă o săptamână.

Published

on

Perioada de desfășurare a campaniei de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice se prelungește cu încă o săptamână.

Pentru a putea răspunde tuturor solicitărilor din partea persoanelor fizice și juridice care doresc să se debaraseze responsabil și gratuit de aparatura uzată, Primăria Municipiului Craiova, în parteneriat cu organizația eColectare anuntă că perioada de desfășurare a campaniei de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice va continua încă o săptamână, în perioada 28 noiembrie – 5 decembrie.

Astfel, craiovenii se pot programa, în continuare, în vederea preluării gratuite a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, de către operatorul de colectare autorizat, la numărul de telefon: 0752.568.092, de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00 și online pe www.eColecteaza.ro.

Campania vine în sprijinul persoanelor fizice și juridice care doresc să se debaraseze responsabil și gratuit de orice aparate electrice, electronice și electrocasnice nefolosite, vechi sau defecte, grele sau voluminoase.

Conform unui comunicat al Primariei Craiova, în urma comenzii dumneavoastră, veți fi sunați de un reprezentant al operatorului autorizat eColectare pentru a stabili data preluării comenzii. Deșeurile electrice se preiau de la domiciliu în perioada acțiunii, între orele 09:00 – 17:00.

Participanții la campanie vor fi recompensați cu premii (aparate electocasnice) acordate în urma unei tombole care a fost amânată pentru data de 06 decembrie 2022, iar premiile puse în joc sunt:

  • 1 Frigider
  • 2 Aspiratoare
  • 3 Mașini de găurit
  • 3 Fiare de călcat

Tombola cu premii se va desfășura la sediul Primăriei Municipiului Craiova, strada Târgului, nr. 26, în data de 06.12.2022, ora 10:00.

Campionii incontestabili ai acestei campanii sunt craiovenii, care au înţeles importanţa colectării şi reciclării deşeurilor electrice şi s-au implicat remarcabil în acţiunea de colectare. La finalul campaniei, care s-a desfășurat în zilele de 25 și 26 noiembrie, rezultatele sunt de excepţie, cu o rată de participare impresionantă: s-au înregistrat peste 300 de comenzi de ridicare a deșeurilor de la domiciliu sau sediu de firmă si s-au colectat peste 10.000 kilograme de deşeuri de echipamente electrice şi electronice (DEEE).

Continue Reading

%d blogeri au apreciat: