Connect with us

Regional

Ecouri la Festivalului Naţional „Ioana Radu“: Mulțumim, Radio Oltenia!

Published

on

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj a organizat, pe 15 noiembrie, cea de a IX-a ediție a Festivalului Naţional „Ioana Radu“, un eveniment de ținută, găzduit de scena mare a Teatrului Național „Marin Sorescu“ din Craiova. Romanțe, , muzică de petrecere, cântece din perioada interbelică și tangouri au bucurat publicul craiovean, iar, în acompaniamentul Orchestrei Marian Alexandru au evoluat artiști importanți ai scenei românești precum Ion Amititeloaie, Alla Cebotari, Zorina Bălan, Ioana Cristea, Constantin Florescu, Cristina Gheorghiu și Gabriel Alexandru Ionescu, Ion Ghițulescu, Casandra Maria Hauși și Sorin Romanescu, Miruna Ionescu și Taraful Valentin Albeșteanu, Constantin Lătărețu și taraful său, Matilda Pascal – Cojocărița și Ștefan Cigu.

Echipa Radio Oltenia Craiova a fost, și de această dată, alături de organizatori, oferind sprjin în mediatizarea și transmiterea, în direct, a Festivalului Naţional „Ioana Radu“. Amelia Etegan, managerul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj, a ținut să ne mulțumească pentru aceasta.

Echipa Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj vă mulțumește pentru promovarea și atenția acordată Festivalului Național „Ioana Radu“ – ediția a IX-a.

Primiți recunoștința noastră pentru sprijinul de care ne-am bucurat din partea dumneavoastră, pentru a aduce mai aproape de public o frumoasă seară de spectacol.

Vă mulțumim și vă dorim succes în tot ceea ce faceți!

Drd. Amelia Etegan

Manager C.J.C.P.C.T. Dolj