Connect with us

Fapt divers

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, departe unul de celălalt de Paștele acestui an

Published

on

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, unul dintre cele mai tinere cupluri din showbiz-ul românesc, se pregăteau să petreacă Paștele la Chișinău, alături de familia Cleopatrei. Cu toate acestea, planurile s-au schimbat din cauza unui concert al lui Edward Sanda în Constanța, care necesită prezența sa pe scenă a doua zi după sărbătoare.

Într-un interviu recent, Edward Sanda a explicat decizia lor de a rămâne în România pentru a celebra Paștele, evidențiind importanța acestui moment religios în viața lor. „Noi suntem foarte credincioși și ne bucură mult să facem asta„, a subliniat el.

Cu toate acestea, separarea fizică a celor doi în timpul pandemiei a fost unul dintre cele mai grele momente din relația lor. Cleopatra Stratan a povestit despre lunga așteptare de cinci luni până când Edward a putut să vină în Chișinău după închiderea granițelor și impunerea restricțiilor.

Experiența dificilă a distanței a pus la încercare relația lor, dar și-a întărit legăturile, făcându-i să aprecieze și mai mult momentele pe care le petrec împreună.

sursă text: click.ro

sursă foto: facebook.com/EdwardSandaOfficial