Connect with us

Muzica si film

Elton John face echipă cu Britney Spears pentru “Hold Me Closer”

Published

on

Elton John face echipă cu Britney Spears pentru “Hold Me Closer”. O piesă veselă, care amintește despre sfârșit, prezintă doi dintre cei mai emblematici artiști ai tuturor timpurilor reunindu-se pentru prima dată în istorie.

Discuțiile despre colaborare au început în 2014, când cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la cea de-a 22-a petrecere anuală de vizionare a premiilor Academiei Elton John AIDS Foundation. Un tweet ulterior din 2015 de la Britney Spears care își mărturisește dragostea pentru clasicul „Tiny Dancer” al lui Elton din 1971 a stârnit ideea colaborării, iar vedetele s-au aliniat în sfârșit în această vară.

După ce a auzit prima parte a single-ului la începutul acestei veri, Elton John a știut că vocea lui Britney era atingerea perfectă pentru a aduce cântecul la viață. Adresându-se direct către ea, Britney a spus imediat da, iar rezultatul este „Hold me Closer”. Lansarea piesei „Hold Me Closer” marchează și prima muzică nouă a lui Britney Spears din 2016.

Elton John spune: „Sunt absolut încântat că am avut șansa de a lucra cu Britney Spears; Ea este, cu adevărat, o artistă specială, una dintre marile vedete pop din toate timpurile și sună uimitor pe această piesă. O iubesc mult și sunt încântat de ceea ce am creat împreună.”

Britney Spears declară: „Am fost atât de onorată când incredibilul Sir Elton John mi-a cerut să mă alătur la una dintre cele mai emblematice melodii ale sale. Suntem atât de încântată ca fanii să o audă! Mulțumesc, Elton, că m-ai primit! Sunt atât de recunoscătoare că am avut ocazia să lucrez cu tine și cu mintea ta legendară.”

O surpriză fantastică pentru fanii lui Elton John și Britney Spears din întreaga lume, single-ul „Hold Me Closer”, produs de Andrew Watt, este o întorsătură contemporană revigorantă a unuia dintre cele mai emblematice hituri ale lui Elton John, „Tiny Dancer”, care include și elemente ale altor melodii clasice din catalogul său legendar, inclusiv „The One” și „Don’t Go Breaking My Heart”.

„Tiny Dancer” rămâne una dintre cele mai iubite melodii ale lui John și una dintre melodiile remarcabile de pe albumul său din 1971 Madman Across The Water. Pe locul al treilea după „Rocket Man” și „Your Song” în numerele de streaming la nivel mondial, cântecul a fost folosit cu un efect fenomenal și a cultivat o popularitate masivă, după filmul clasic din 2000 al lui Cameron Crowe, Almost Famous.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON