Connect with us

Muzica si film

Elton John și Britney Spears lansează videoclipul ‘Hold Me Closer’

Published

on

Photo by C D-X on Unsplash

Videoclipul, filmat în Mexico City, profită de atmosfera vibrantă a locației, cu imagini în care apar în mod proeminent clădiri pictate în culori primare îndrăznețe. Videoclipul urmărește mai multe perechi de dansatori care realizează coregrafii unice, toate acestea ducând la îmbrățișări și ciocniri în diferite moduri. Videoclipul a fost regizat de Tanu Muino, care a realizat anterior clipuri pentru Lil Nas X, Harry Styles, Cardi B, Yungblud, Lizzo și mulți alții.

‘Hold Me Closer’ – un remix al hiturilor anterioare ale lui John, ‘Tiny Dancer’ (1972), ‘The One’ (1992) și ‘Don’t Go Breaking My Heart’ (1976) – a fost lansat inițial în urmă cu o lună. Acesta a marcat primul cântec nou al lui Spears în șase ani și prima sa lansare de când a fost eliberată anul trecut din controversata sa tutelă de 13 ani.

La începutul acestei luni, Spears a declarat că este puțin probabil să mai cânte vreodată live, după ce experiențele din trecut au lăsat-o „traumatizată”. Acest lucru a urmat unui memo vocal de 22 de minute pe care l-a postat la sfârșitul lunii august, în care se destăinuia despre tutelă și despre modul în care s-a schimbat viața ei de când aceasta s-a încheiat anul trecut.

Sursă text: nme.com