Connect with us

Evenimente

Eminem își lansează un nou album pe 15 decembrie

Noul album va oferi numeroase colaborări cu vedete precum Pink, Ed Sheeran sau Alicia Keys. 

Published

on

Data lansării noului album al rapperului american Eminem, după o pauză de patru ani, este în sfârșit cunoscută: va fi la 15 decembrie și va oferi numeroase colaborări cu vedete precum Pink, Ed Sheeran sau Alicia Keys.

Un extras din cel de-al 9-lea său album intitulat ”Revival” a fost dezvăluit în noiembrie. Este vorba de ”Walk on Water”, în care cântă alături de superstarul Beyoncé. Însă data lansării albumului a fost dezvăluită de abia marți.

Rapperul în vârstă de 45 de ani a oferit câteva detalii pe rețelele de socializare, mai ales numele celor care au colaborat la acest proiect, precum Skylar Grey, Kehlani, Alicia Keys, Pink, Ed Sheeran sau rockerii din trupa X Ambassadors.

Skylar Grey, care figurează pe single-ul ”Tragic Endings”, a mai colaborat cu Eminem. El a compus hitul ”Love the Way You Lie” (2010) în care Eminem cântă în duet cu Rihanna și a avut o apariție pe ”I need a Doctor” al lui Dr. Dre.

Eminem are o singură colaborare cu un rapper mai puțin cunoscut, Phresher, care și-a exprimat pe Instagram bucuria de a fi colaborat cu marele — ”Greatest of all time”—Eminem.

Deși a fost mai discret în ultimii ani, rapperul ajuns la maturitate și-a făcut auzit glasul în două ocazii: pentru a-l critica pe președintele republican Donald Trump și, mai recent, într-un rap improvizat la gala Hip-Hop Awards decernate de Black Entertainment Television.

 

sursa: agerpres.ro