Connect with us

Regional

„English Club” la biblioteca Aman

Published

on

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, din Craiova, le propune elevilor de gimnaziu, în cadrul programului educațional „Fun in Summer”, participarea la cursurile gratuite în cadrul cărora pot deprinde bazele vocabularului și ale conversației în limba engleză, în cadrul clubului „English Club”.

La întâlnirile clubului participă 22 elevi cu vârsta cuprinsă între 11 și 14 ani. Cursul este susținut de una dintre coordonatoarele American Corner Craiova, bibliotecara Mădălina Băileșteanu.

Săptămânal, în intervalul 7 iulie-25 august, de fiecare dată miercurea, elevii se familiarizează cu limba engleză într-un mod informal, prin dezbateri și conversații. Deprind noi abilități de comunicare, care mai târziu îi ajută la școală, în perspectiva obținerii unor rezultate mai bune, sau își sporesc încrederea în forțele proprii, devenind capabili să susțină o conversație elaborată în limba engleză. Fiecare dintre întâlnirile clubului are o temă specifică de conversație. După fiecare întâlnire, participanții primesc suportul de curs și alte materiale auxiliare, prin e-mail.

Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, toate cursurile se desfășoară pe platforma online Zoom.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: