Connect with us

Fapt divers

Erou sau criminal: bărbatul care l-a ucis pe violatorul fiicei sale

Published

on

Cazul bărbatului din India care l-a ucis pe cel care i-a violat fata a amuțit o lume întreagă. Însă toata lumea îl consideră un erou.

Vinerea trecută, bărbatul de 36 de ani i-a spus soției sale să doarmă cu cei 6 copii ai lor la parterul casei pe care o dețin. Acesta a motivat că vrea să discute cu vecinul lor, un bărbat căruia îi închiriaseră o cameră la etajul casei. Femeia nu a bănuit nimic.

Ceea ce a urmat este de-a dreptul înfricoșător. Bărbatul și-a legat și torturat vecinul, arzându-i cu o bucată de fier încins zona genitală. Apoi l-a ucis. În următoarele ore, bărbatul a mers la poliție și și-a mărturisit fapta.

Acesta și-a motivat acțiunea declarând că vecinul lor i-a violat fiica în vârstă de numai 13 ani.

Fata a mărturisit că în urmă cu 2 săptămâni, chiriașul de la etajul 1 al casei lor a dus-o în camera sa, i-a legat mâinile și a violat-o. Apoi a amenințat-o că dacă va spune cuiva, îi va ucide tatăl.

Întâmplarea a făcut ca, în urmă cu 10 zile, fetei să i se facă rău și să vomite. Tatăl speriat a dus-o la doctor, unde a aflat că fiica sa este însărcinată. Acesta s-a înfuriat teribil, așa că fata i-a mărturisit adevărul. În acel moment, tatăl s-a decis să îi dea chiriașului o lecție.

Mama fetei este încă în stare de șoc. Aceasta a aflat că fiica sa a rămas însărcinată în urma unui viol abia în momentul în care soțul său s-a predate poliției.

Chiriașul în vârstă de 45 de ani locuia cu familia de 5 ani de zile. Potrivit familiei, aceștia l-au tratat mereu ca pe un membru al familiei lor și nu se așteptau ca el să îi trădeze vreodată în asemenea mod.

Tatăl a intrat în secția de poliție a orașului Khajuri Khas la ora 03:45 dimineața, declarându-și crima.

Polițiștii sunt în continuare șocați că bărbatul și-a mărturisit fapta, pentru că de obicei ei sunt cei care îi caută pe răufăcători.

Indignarea la nivel global pe care justiția din India a provocat-o a determinat legea să introducă pedeapsa cu moartea în cazul anumitor infracțiuni. Din nefericire, legea este cu greu respectată. Drept dovadă sta cazul de acum 2 ani când o studentă din New Dehli a fost violată și ucisă într-un autobuz de către o gașcă de bărbați. Deși bărbaților li s-a dat sentința pedepsei cu moartea, la 2 ani de la incident aceștia nu au fost încă pedepsiți.

Problema din India este că sistemul judiciar are un parcurs extrem de lent, iar cazurile sunt soluționate după ani de zile.

Întrebând diverși localnici din orașelul în care tatăl a ucis violatorul fiicei, oamenii interogați au răspuns că ar fi acționat la fel. Aceștia au declarat că un proces în India durează 6-7 ani, când ar putea fi soluționat în 2 luni, iar de multe ori criminalii nu își primesc pedeapsa. De asemenea, ei recunosc faptul că ar fi procedat la fel. Ei îl consideră pe tatăl fetei un erou.

Pe de altă parte, autoritățile locale au declarat că bărbatul va fi judecat pentru crima comisă, deși motivele sale au atras simpatia oamenilor.

_78753140_img_4321

(sursă imagini: bbc.com)