Connect with us

Sport

EURO 2016: Franta- Islanda, astazi, in ultimul meci din sferturi!

Franța este favorită în fața Islandei în sferturile de finală ale EURO 2016 la fotbal.

Published

on

Franta – Islanda este ultimul meci din aceasta faza a Campionatului European, partida fiind programata astazi, 3 iulie, de la ora 22:00, la Saint Denis.

Islanda continua sa uimeasca fotbalul mondial si face victime dupa victime. Dupa ce in grupe a batut Austria si i-a tinut piept Portugaliei, in optimi au dispus de Anglia, cu 2-1.

Fiind echipa gazda, Franta ar putea sa puna presiune pe Islanda, dorindu-si o victorie usoara, de unde ar putea sa rezulte cateva lovituri indirecte, in urma offside-urilor. 

Franța este favorită în fața Islandei în sferturile de finală ale EURO 2016 la fotbal, marcand toate cele șase goluri ale sale în repriza secundă la turneul pe care îl găzduiește.

Debutanta Islanda este una dintre surprizele EURO 2016, alături de o altă debutantă, Țara Galilor, ajunsă deja în semifinale. Islanda este cea mai mică națiune (330.000 de locuitori) care a apărut la un turneu final major și a făcut deja senzație, atât prin rezultatele sale (1-1 cu Portugalia, 2-1 cu Austria, 2-1 cu Anglia), cât și prin suporterii săi.

Cele două echipe s-au întâlnit de 11 ori, iar Franța nu a pierdut până acum în fața Islandei, având 8 victorii și 3 egaluri, cu un golaveraj de 30-8. Meciul dintre Franta si Islanda se joaca de la ora 22.00, fiind difuzat in direct de Dolce Sport si Pro Tv.