Connect with us

Sport

Euro 2024: România – Olanda

Published

on

Minutul 90+4

Olanda majorează scorul la 3 – 0, după un contraatac al lui Malen. Scor final România versul Olanda, 0 – 3, echipa națională aRomânii fiind eliminată în optimi, la EURO 2024.

Minutul 83

2-0 pentru Olanda, după o gafă în defensiva României. Drăgușin a încercat să protejeze mingea și să o lase să iasă în afara terenului, dar Gapko a fost mai rapid și a interceptat-o. Gapko a trimis mingea – pe care Drăgușin incerca să o lase să iasă în afara terenului – în 6 metri, de unde Malen a a marcat cu latul piciorului.

În repriza a doua, în minutul 53, Olanda are o ocazie uriașă de a înscrie, prin șutul lui Depay, blocat însă de Rațiu, mingea fiind respinsă de Racovițan.

În minutul 63, Cody Gakpo trimite mingea în poartă, din 5 metri, după o centrarea venită din margine. După ce a revizuit situația, arbitrul a anunțat că golul pentru Olanda este anulat din cauza unui offside, după ce faza a fost analizată cu ajutorul VAR (video assistant referee – arbitrul asistent video). Scorul rămâne 0 – 1.

După o primă repriză care a debutat echilibrat, dar care a fost dominată, în ultimele 25 de minute, de Olanda, scorul la pauză este 0 -1, după golul înscris de Cody Gapko, în minutul 20.