Connect with us

Regional

Expoziţia temporară “Parada Marţişoarelor – Ediția a X-a” a fost reprogramată

Muzeul Olteniei Craiova – Secția de Etnografie anunță reprogramarea expoziţiei temporare “Parada Marţişoarelor – Ediția a X-a”.

Published

on

Muzeul Olteniei Craiova – Secția de Etnografie anunță reprogramarea expoziţiei temporare “Parada Marţişoarelor – Ediția a X-a” organizată în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Dolj, pentru data de 7 martie 2018, ora 11.00.
Manifestarea culturală, iniţiată și derulată în exclusivitate pentru şcolarii și preșcolarii din unitătile de învăţămant doljene, își propune să inițieze copiii în cultura tradiţională românească, în expresiile si modelele ei, motiv pentru care, participantii vor beneficia de expuneri si demonstratii asupra subiectului, atat în atelierele creative organizate, cât şi în cadrul expoziţiei de baza a Secţiei de Etnografie – Casa “Băniei”.

Expoziția va cuprinde creațiile participanților la atelierele organizate de specialiștii din cadrul Secției de Etnografie
Muzeul Olteniei.
Un juriu format din artişti plastici şi reprezentanţi ai organizatorilor va stabili premiile.
De la fiecare şcoală şi grădiniţă se va premia un singur mărţişor, ales după criterii de originalitate şi măiestrie artistică.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: