Connect with us

Fapt divers

Familia se judeca pe mostenirea lui

Sotia si copiii lui Robin Williams merg la judecata pentru a-si imparti mostenirea si casa.

Published

on

Soția și copiii regretatului actor Robin Williams au ajuns să se certe pe moștenire. Este vorba despre bijuterii, haine, premii, precum și locuința în valoare de 30 de milioane de dolari a artistului. Locuința se află în Tiburon, California, fiind locul în care acesta a fost găsit decedat.

tiburon

Soția sa Susan, precum și cei trei copii din căsătorii diferite, se vor prezenta în fața instanței lunea viitoare. Potrivit testamentului, Robin i-a lăsat soției sale vila din California. Avocatul acesteia a argumentat că locuința trebuie primită în starea în care este, nu golită de lucrurile pe care le cer copiii.

r2

Celor trei copii li se cuvin lucrurile personale ale tatălui lor, însă Susan Williams a declarat că acele obiecte ar trebui să fie restricționate numai la cele din cealaltă casă a actorului, din Napa, și nu din cea în care va locui ea. De asemenea, Susan a ținut să menționeze că ceasurile fostului soț nu pot fi considerate bijuterii, așadar vor rămâne tot în posesia ei. Copiii au decis să acționeze în instanță, mai ales că mama vitregă nu le-a mai permis accesul în casa tatălui lor de mai bine de trei luni.

%d