Connect with us

International

Fără supermarketuri în weekend?

Published

on

Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice a Camerei Deputaţilor a hotărât marţi, 23 februarie, înfiinţarea unei subcomisii pentru discutarea propunerilor legislative care vizează etichetarea laptelui, comercializarea produselor alimentare, închiderea în weekend a supermarketurilor și prezenţa produselor româneşti pe rafturi. Subcomisia se va întâlni lunea viitoare, la ora 11,00, pentru discutarea acestor propuneri.

Prezent la „Ora Ministrului”, Achim Irimescu, ministrul agriculturii, a declarat că susţine închiderea supermarketurilor în weekend şi o prezenţă de 51% a produselor româneşti în aceste magazine.

„Nu cred că le va conveni hipermarketurilor. Eu nu am mai văzut în Europa, cel puţin înţeleg că în Anglia este un pic mai altfel, magazinele se închid de la ora 18,30 în zilele normale, iar în weekend nici vorbă. La noi este o modă să te duci la supermarket în weekend şi la o oră târzie. Haideţi să discutăm. Cred că dânşii trăiesc foarte bine în România şi atunci haideţi să facem apel la dânşii şi să facem front comun’, a spus Irimescu, la Comisia de agricultură a Camerei Deputaților, potrivit Agerpres.
%d blogeri au apreciat: