Connect with us

National

Federaţia Sindicatelor „Spiru Haret” cere majorarea bugetului alocat învățământului

Published

on

Federaţia Sindicatelor din Educaţie „Spiru Haret” solicită parlamentarilor să majoreze bugetul alocat învăţământului, conform articolului din Legea Educaţiei, care prevede alocarea a 6% din PIB pentru şcoala românească.

„Aveți posibilitatea, în zilele următoare, să majorați în Parlament bugetul alocat învățământului, să respectați articolul din Legea Educației care prevede alocarea a 6% din PIB pentru școala românescă. Numai prin educație avem șansa de a da tuturor copiilor noștri și României un viitor mai bun în Europa și în Uniunea Europeană”, se arată într-o scrisoare deschisă adresată Parlamentului și semnată de președintele federației, Marius Ovidiu Nistor.

Referindu-se la refuzul primit de România în ceea ce privește aderarea la spațiul Schengen, președintele federației „Spiru Haret” mai scrie: „Doamnelor și domnilor politicieni, nu mai acuzați Austria și politicienii de la Viena pentru poziția avută. Nu au făcut decât să vă copieze, să plagieze propria dumneavoastră politică de amânare repetată și nejustificată a luării unor decizii favorabile pentru viitorul nostru ca națiune”.

„NOI, cei din Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET“, VĂ CEREM SĂ RESPECTAȚI LEGEA! Arătați că vă pasă! Arătați că nu mai vreți să fim doar „necalificații“ Europei!” a mai spus preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Educaţie „Spiru Haret”, Marius Ovidiu Nistor.

%d blogeri au apreciat: