Connect with us

Fapt divers

Femeia care a încercat de 960 de ori să ia permisul de conducere a cheltuit o avere pentru asta. La final, a primit o mașină

Published

on

O femeie a încercat de 960 de ori să-și ia permisul de conducere, iar perseverența ei a avut succes. Un celebru producător auto i-a făcut cadou o mașină, după ce cheltuise aproape 12.500 E pe școala de șoferi.

Cha Sa-soon, în vârstă de 69 de ani, din Coreea de Sud, a dat pentru prima dată testul scris în aprilie 2005 și, după ce l-a picat, a continuat să îl dea din nou în fiecare zi, cinci zile pe săptămână, timp de trei ani – cu un total de 780 de încercări.

Ulterior, a continuat să dea testul doar de două ori pe săptămână, până când a trecut în cele din urmă proba scrisă – înainte de a fi nevoită să treacă la traseu, arată publicația Mirror.

Examenul practic l-a dat de zece ori – ceea ce înseamnă că a trecut prin 960 de examene, în total, înainte de a obține în sfârșit permisul.

Femeia nu s-a dat bătută atâta timp, deoarece avea nevoie de permis pentru afacerea ei de vânzare de legume.

Ea a plătit aproape 12.500 de euro pentru a-și obține permisul de conducere, arată sursa citată.

Instructorul ei de conducere a declarat că s-a simțit ușurat când Cha Sa-soon a reușit, în final: „Când a obținut în sfârșit permisul, am ieșit cu toții să o aplaudăm și am îmbrățișat-o, oferindu-i flori. Am simțit ca și cum o povară uriașă a căzut de pe spatele nostru. Nu avusesem curajul să-i spunem să renunțe, pentru că ea continua să încerce.”

A primit cadou un Hyundai de 13.000 de euro

Femeia a devenit o celebritate națională și a apărut și într-o reclamă Hyundai, care i-a făcut cadou chiar și un vehicul nou în valoare de aproape 13.000 de euro.

Povestea, de acum mai bine de 15 ani, a reapărut săptămâna aceasta pe Reddit, cu reacțiile a sute de utilizatori- multe în defavoarea ei.

„Nu aș vrea ca cineva care a picat peste cinci ori să fie pe același drum cu mine, ca să nu mai vorbim de 960.”

„Personal, cred că dacă pici examenul de conducere, sau orice parte a examenului de conducere, de mai mult de 10 ori, nu ar trebui să ți se permită niciodată să conduci.”

„Și să fie o lecție, oameni buni, să nu renunțați niciodată” a tras concluzia un alt utilizator.

sursa: stirileprotv.ro

ULTIMA ORĂ

Regionalo oră ago

Asociația Energia Inteligentă organizează „Zilele Prevenirii Dezastrelor” în Craiova

Asociația Energia Inteligentă aduce în atenția comunității din Craiova un eveniment deosebit: „Zilele Prevenirii Dezastrelor”, desfășurat în perioada 23-25 aprilie...

Regional2 ore ago

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București este co-organizator în Festivalul Internațional Shakespeare 2024, ediția a XIV-a (16 – 26 mai)

La 30 de ani de la prima ediție a Festivalului Internațional Shakespeare care aduce la Craiova cele mai mari nume...

Regional2 ore ago

Proiect ”Generație fără bariere – Suntem altfel” – Anul European al Tineretului

Miercuri, 24 aprilie,  începând cu ora 14.00, în Sala de Spectacole – Casa de Cultură a Studenților Craiova, va avea...

Regional2 ore ago

Craiova: Punct de sacrificare a mieilor în Piaţa Chiriac

SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL va continua şi în acest an tradiţia amenajării în Piaţa Chiriac a unui punct...

Regional2 ore ago

Vâlcea: Budești va avea aerodrom și heliport

Localitatea Budești din județul Vâlcea se pregătește să își extindă orizonturile cu un proiect ambițios de construire a unui aerodrom...

National8 ore ago

Vizită regală în județul Mehedinți

În perioada 23-25 aprilie 2024, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu vor efectua o vizită...

National8 ore ago

Cluj-Napoca: Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, 24 – 28 aprilie, ediția a XXIII-a

Cel mai mare târg de carte din Transilvania revine în Piața Unirii din Cluj-Napoca în pragul sărbătorilor pascale, conform unei...

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON