Connect with us

Evenimente

Festival de Comedie, la Caracal

15-18 noiembrie 2018

Published

on

Un număr de șapte trupe de teatru vor susţine, începând de joi 15 noiembrie, timp de patru zile, mai multe spectacole în cadrul Festivalului de Comedie, ediția a XX-a, care se va desfășura în perioada 15-18 noiembrie 2018 pe scena Teatrului Naţional din Caracal. Evenimentul este organizat de Primăria Caracal şi Consiliul Local în colaborare cu Centrul Cultural Municipal Radu Șerban din Caracal.

Trupele prezente în cadrul acestui festival de comedie sunt: Teatrul Colibri Craiova, Teatrul de Artă București, Teatrul „Traian Grozăvescu” Lugoj, Teatrul „Anton Pann” Râmnicu Vâlcea, Teatrul Dell’Anima București, Teatrul Dan Alexandrescu din Roman și Teatrul Dramatic „I.D Sârbu” Petroșani.

Teatrul Colibri din Craiova deschide, joi 15 noiembrie, de la ora 11.00, festivalul cu piesa „Prințul broască”, pentru ca de la ora 18.00, Teatrul de Artă București  să pună în scenă piesa „Și veni bărbatul la femeie”.

Cea de-a doua zi a manifestărilor va cuprinde două evenimente teatrale, de la ora 11.00 piesa „Fata moșului și fata babei”, jucată de actorii Teatrului Colibri, şi de la ora 18.00 „Totul despre femei”, spectacolul trupei Dell’Anima din Bucureşti.

Sâmbătă, 17 noiembrie 2018, vor avea loc două reprezentaţii. Mai exact, de la ora 11.00, se va juca piesa „Gâscănelul lăudăros”, protagonişti fiind actorii Teatrului „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea, iar de la ora 18.00 spectacolul „Balul”, susţinut de Teatrul „Traian Grozăvescu” Lugoj.

În cea de-a patra zi a festivalului, scena Teatrului municipal din Caracal va găzdui de la ora 10.30 piesa de teatru „Punguța cu doi bani”, reprezentaţia trupei Dan Alexandrescu din Roman. Seara se va încheia cu piesa „Cină cu proști”, spectacol jucat de artiştii trupei Teatrului Dramatic „I.D Sârbu” din Petroșani, de la ora 18.00.