Connect with us

Evenimente

Festival de jazz in comuna Bogata, judetul Mures!

Dupa ce Snoop Dogg a facut celebru acest orasel din Mures, autoritatile locale s-au decis sa organizeze Festivalul Jazz in the Park.

Published

on

O mie de oameni sunt așteptați pe 3 aprilie, de la ora 12.00, la prima ediție specială a Festivalului Jazz in the Park, care va avea loc pe fostul teren de fotbal din comuna mureșeană Bogata.

Vor concerta Maria Răducanu, Jazzybirds, Les Nuages și Danaga.

imageResize

„După ce rapperul Snoop Dogg a confundat pe rețelele de socializare comuna Bogata din județul Mureș cu Bogota columbiană, localitatea mureșeană a devenit celebră în presa românească și internațională. În acest context, organizatorii festivalul Jazz in the Park, de două ori finalist la European Festival Awards, anunță o ediție specială în 3 aprilie la Bogata, județul Mureș”, se arată în comunicatul de presă publicat de Agerpres.

Participanții vor avea parte de concerte și pot dona pentru amenajarea unui parc în comună.

„Era păcat ca această întâmplare să rămână numai un prilej de discuții și de glume pe internet. Comuna Bogata are un mare capital de imagine acum și îl poate fructifica dacă se adună suficienți oameni care vor acest lucru. Noi am fost acolo, am văzut locurile: satul e înconjurat din trei părți de râul Mureș, e de o liniște ancestrală și de o mare frumusețe, iar oamenii sunt primitori și creativi. Dacă administrația, comunitatea și românii, în general, se mobilizează, se prea poate ca Snoop să schimbe, dintr-o mare întâmplare, soarta localității”, a declarat Alin Vaida, directorul festivalului Jazz in the Park.

Cei care merg la festival la Bogata vor avea parte de multe surprize plăcute.

‘Amenajăm o parcare în apropiere, ca să poată veni oameni de oriunde din țară care vor să petreacă o după-amiază de duminică însorită la Bogata. Le-am pregătit o mulțime de activități interesante: tururi ale satului, activități pentru copii, întâlniri cu bogătenii. Concertele pe care le propunem sunt un mix surprinzător de jazz, electro, muzică clasică și ritmuri de rock. Se anunță vreme bună, spre 20 de grade’, precizează Alin Vaida.

snoop-660x431

Bogata este o comună cu 2.000 de locuitori, devenită celebră după ce rapperul american Snoop Dogg și-a dat din greșeală check-in pe facebook în județul Mureș, în timp ce încerca să dea check-in în capitala Columbiei, Bogota. Românii s-au entuziasmat repede pe internet, au creat grupuri și evenimente, în care îi cer artistului să vină în Bogata, ba chiar au creat și un site pentru micuța localitate mureșeană: www.visitbogata.com.

%d blogeri au apreciat: