Connect with us

National

Festivalul Enescu: Agenda zilei de 22 septembrie

Published

on

Al doilea concert al Orchestrei Naționale a Franței dirijată de Cristian Măcelaru, azi la Sala Palatului

Ziua de vineri începe cu un concert din Seria Concertelor de la Ateneu, de la ora 17:00, când pe scenă va urca ansamblul Les Dissonances, creat și condus de violonistul francez David Grimal. În program vor fi lucrări de George Enescu, Ernest Chausson și Arnold Schönberg. Mai multe detalii sunt disponibile în programul concertului.

Biletele se găsesc aici.

Tot azi are loc și cel de-al doilea concert al Orchestrei Naționale a Franței, dirijată de Cristian Măcelaru, în cadrul Seriei Mari Orchestre ale lumii, pe scena Sălii Palatului, cu începere de la ora 20:00. Pe scenă vor urca și Orchestra Română de Tineret, Corul Filarmonicii George Enescu, pregătit de Iosif Ion Prunner și pianistul Kirill Gerstein. În program vor fi lucrări de Serghei Rahmaninov și George Enescu. Mai multe detalii sunt disponibile în programul concertului.

Biletele se găsesc aici.

Ziua se încheie cu Seria Concertelor de la miezul nopții, la Ateneul Român, de la ora 22:30, cu recitalul de harpă al francezului Xavier de Maistre. În program vor fi lucrări de Jan Ladislav Dussek, Gabriel Fauré, Francisco Tárrega, George Enescu, Bedřich Smetana, Claude Debussy și Henriette Renié. Mai multe detalii sunt disponibile în programul concertului.

Biletele se găsesc aici.

%d