Connect with us

Evenimente

Festivalul internațional „Adrian Păunescu”, ediția a VII-a. Programul complet

Published

on

Vineri, 19 iulie

-Ora 16.00: Deschiderea festivalului.

Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman – Simpozion literar „Adrian Păunescu – Un om pe niște scări”, cu participarea academicienilor și oamenilor de litere sosiți din toate colțurile României Mari (includem Basarabia).

-Microrecital muzică folk: Raul Cârstea.

Sâmbătă, 20 iulie

-Ora 12.00: Concursul național de muzică folk, ediția a II-a – Casa de Cultură a Studenților.

-Ora 19.00: Spectacol în aer liber „Remember Cenaclul Flacăra” – Teatrul de vară, Parcul Romanescu. Cu participarea: Cristi Minculescu, Victor Socaciu, Mircea Baniciu, Vasile Șeicaru, Emeric Imre, Magda Puskas, Vali Moldovan, Mădălina Amon și Generația Folk din Craiova, George Nicolescu, Andrei Păunescu și trupa Totuși, Walter Ghicolescu, Dinu Olărașu, Cristian Buică, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi.

Duminică, 21 iulie

-Ora 11.00: Deplasare a paticipanților la casa părintească din Bârca. Alocuțiuni la bustul poetului de la liceul din localitate; spectacol de muzică și poezie la Casa de Cultură Adrian Păunescu.

-Ora 13.30-14.00: Vizită la casa părintească de la Bârca, de ziua Poetului.

-Ora 19.00: „CETATE FĂRĂ ARTĂ” – Teatrul Național Marin Sorescu – Sala Amza Pellea.

-Decernarea premiilor concursurilor de muzică folk și poezie.

-Recitalurile câștigătorilor (lectură poezie și interpretare cântec). Cu participarea extraordinară a scriitorului Dinu Săraru și a actorului Florin Piersic, microrecital – Doru Stănculescu.