Connect with us

Regional

FESTIVALUL JOCULUI ȘI PORTULUI POPULAR PENTRU TINERET «MEMORIAL LIVIU DAFINESCU»

Published

on

Sâmbătă, 20 aprilie 2019, de la ora 10:00, în Amfiteatrul din zona pietonală Victoria din Târgu Jiu va avea loc cea de-a XVI-a ediție a Festivalului Jocului și Portului Popular pentru tineret „MEMORIAL LIVIU DAFINESCU”.
Festivalul-concurs are în vedere omagierea unei personalități de excepție a artei populare scenice gorjene, regretatul profesor Liviu Dafinescu, fost director al prestigiosului Ansamblu Artistic Profesionist „Doina Gorjului”.

Evenimentul artistic este organizat de Consiliul Județean Gorj, Primăria și Consiliul Local Tg-Jiu, Inspectoratul Școlar Județean, Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, Școala Populară de Artă, Palatul Copiilor Tg. Jiu și Asociația Culturală „Liviu Dafinescu”.
Festivalul este deschis formațiilor de dansuri populare (mixte, fete și/sau băieți) de la nivelul școlilor generale și liceelor, al cluburilor și palatelor copiilor și de la secțiile externe ale Școlii Populare de Artă Tg-Jiu, precum și ale așezămintelor de cultură din județ. Sunt admise în concurs formații de copii (7-14 ani) și formații de adolescenți (14-19 ani).

Trofeele și diplomele vor fi asigurate de Asociația Culturală „Liviu Dafinescu”.


Continue Reading

ULTIMA ORA

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: