Connect with us

CULTURAL

Filarmonica ”Oltenia” – concerte la Teatrul de Vară din Parcul ”Nicolae Romanescu”

Published

on

În cele două luni, de când instituțiile de cultură și-au închis porțile, artiștii Filarmonicii ”Oltenia” s-au pregătit pentru reîntâlnirea cu publicul craiovean, iar, de curând, au reluat repetițiile, pregătind două concerte simfonice și un recital. Evenimentele vor avea loc în aer liber, la Teatrul de Vară din Parcul ”Nicolae Romanescu”, respectând recomandările medicale.

Urmează, deci, concertele de vineri seara, atât de iubite și de așteptate de publicul meloman. Programul Filarmonicii ”Oltenia” va debuta pe 12 iunie, ora 19.00, pe scena Teatrului de vară,  cu un concert susținut de orchestra simfonică, condusă de Gabriel Niță. În program: pagini muzicale de mare popularitate.

Pe 19 iunie, tot de la ora 19.00, Duo Classic – Octavian Gorun (vioară) și Corina Stănescu (pian) -, propun un periplu muzical „De la clasic la contemporan”.

Programul acestei luni se va încheia cu concertul de vineri, 26 iunie, ora 19.00, când orchestra simfonică, sub bagheta dirijorului Octavian Gorun,  va susține un program de bijuterii muzicale.

La toate cele trei concerte, intrarea se va face pe bază de invitații, care se pot procura de la agenția de bilete a Filarmonicii ”Oltenia” Craiova, Calea Unirii Nr. 16, de luni până joi, între orele 8:30 și 14:30, iar vineri, în ziua concertului, începând cu ora 13:00, de la Teatrul de Vară din Parcul ”Nicolae Romanescu”.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: