Connect with us

Fapt divers

Fiul lui Nick Cave – deces tragic

Tânărul de 15 ani a căzut de pe o stâncă.

Published

on

Arthur Cave, unul dintre cei patru fii ai cântăreţului australian Nick Cave, a murit la vârsta de 15 ani, în urma unui accident tragic, după ce a căzut de pe o stâncă foarte înaltă din localitatea britanică Brighton, marţi seară, în jurul orei locale 18.00, informează dailymail.co.uk.

sursa: evoke.ie

sursa: evoke.ie

Arthur Cave, care are un frate geamăn, Earl, a căzut de la o înălţime de peste 18 metri şi a fost găsit pe plajă, la baza stâncii Ovingdean Gap din Brighton, o localitate din comitatul britanic East Sussex.

Cântăreţul australian a confirmat moartea fiului său prin intermediul unui comunicat de presă.

Surse din Poliţia britanică afirmă că moartea lui Arthur Cave reprezintă un accident, nu o sinucidere, însă poliţiştii nu cunosc deocamdată circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Nick Cave, în vârstă de 57 de ani, şi mama lui Arthur, Susie, care locuieşte în Brighton, au declarat: „Fiul nostru Arthur a murit marţi seară. A fost un copil frumos, fericit şi iubitor. Vă rugăm să respectaţi intimitatea familiei noastre în această perioadă îndoliată şi dificilă”.

442344-744f70aa-2aec-11e5-a918-69a980c5d30d

Susie Bick si Nick Cave impreuna cu fiii lor Earl (stanga) si Arthur (dreapta)

Arthur Cave şi fratele lui au apărut în filmul „20,000 Days on Earth”, un documentar din 2014 care prezintă o zi din viaţa cântăreţului Nick Cave.

Arthur Cave a fost găsit pe plaja de la baza stâncii Ovingdean Gap din Brighton, cu răni grave care îi puneau viaţa în pericol. O ambulanţă l-a transportat de urgenţă la spitalul din Brighton, după ce mai mulţi turişti au încercat să îl resusciteze, însă adolescentul nu a mai putut fi salvat.

 

 

 

 

 

 

 

 

www.mediafax.ro