Connect with us

Sport

Florin Mergea şi Rohan Bopanna, calificaţi în semifinalele Turneului Campionilor

 Florin Mergea participă în premieră al Turneul Campionilor!

Published

on

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India, nr. 8) s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, după ce a învins, astazi, cu scorul de 6-3, 7-6 (5), cuplul Jamie Murray/John Peers (Marea Britanie/Australia), cap de serie numărul 4, în etapa a II-a a Grupei A. După ce duminică au trecut de gemenii Bob şi Mike Bryan, cu 6-4, 6-3, Mergea şi Bopanna au acumulat a doua victorie în două seturi şi nu mai pot pierde calificarea în penultimul act al competiţiei de la O2 Arena.

Astazi, învingătorii au avut în Rohan Bopanna un jucător într-o formă de excepţie, indianul servind şi evoluând cu creativitate şi precizie. Mai puţin exact decât de obicei, Mergea şi-a ajutat şi el echipa în anumite momente. Mergea şi Bopanna, care şi-au asigurat 400 de puncte ATP şi un premiu total de 146.000 de dolari, vor juca, joi, în ultima etapă a Grupei A împotriva echipei italiene Simone Bolelli/Fabio Fognini, cap de serie numărul 5.

Florin Mergea participă în premieră al Turneul Campionilor.

Bopanna este pentru a treia oară la finala sezonului, iar în 2012 a pierdut în ultimul act, când era în echipă cu compatriotul său Mahesh Bhupathi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Agerpres

 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: