Connect with us

National

Forţele Navale Române sărbătoresc, mâine, Ziua Marinei, printr-o serie de manifestări organizate în porturile fluviale şi de la Marea Neagră

Published

on


Forţele Navale Române sărbătoresc, mâine, Ziua Marinei, printr-o serie de manifestări organizate în porturile fluviale şi de la Marea Neagră. La Festivităţile de la Constanţa, participă şi preşedintele Klaus Iohannis, care va ţine un discurs la ceremonia din Portul Militar.

Manifestările de la Constanţa vor începe, la ora 10,00, cu ceremonialele specifice la bordul navelor militare, concomitent cu intonarea Imnului Naţional şi tragerea a 21 de salve de tun.

Festivitatea la care va fi prezent şeful statului va include şi vizitarea navei-şcoală „Mircea”, recent întoarsă dintr-un marş internaţional de instrucţie.


În Portul Tomis, activităţile organizate de Ziua Marinei vor cuprinde expoziţii de tehnică militară, standuri cu ofertele educaţionale ale instituţiilor militare de învăţământ, ateliere interactive, iar pasionaţii de nave pot asista, virtual, la o bătălie navală, într-un spatiu special amenajat.

sursa poza: playtech.ro

%d blogeri au apreciat: