Connect with us

Evenimente

Forumul Carierei 2017: Oferte de munca, studenti dezinteresati

Locurile de muncă sunt disponibile în toate domeniile, însă studenții sunt reticenți.

Published

on

Peste 40 dintre cele mai puternice firme din Oltenia, împreună cu Universitatea din Craiova prin INCESA şi Centrul de Consiliere şi Orientare în carieră organizează Forumul carierei, ediţia a II-a. Studenţii, cadrele didactice şi angajatorii îşi dau întâlnire în perioada 9-10 noiembrie 2017. Ateliere de lucru, interviuri, expoziţii pot însemna orientări şi debutul carierelor pentru care tinerii se pregătesc în sălile de curs.

Locurile de muncă sunt disponibile în toate domeniile, însă studenții sunt reticenți. Problema este lipsa de inițiativă a absolvenților, după cum a declarat astăzi la emisiunea Pulsul Zilei, Directorul General INCESA, Profesor Univ. dr. inginer Leonard Mănescu:

Forumul Carierei organizat de Universitatea din Craiova are loc până vineri, 10 noiembrie, la ora 16. Pe lângă ofertele variate de muncă, studenții facultăților pot face cunoștință cu angajatorii și la atelierele organizate la sediul fiecărei facultăți.

 

foto: Universitatea din Craiova

 

ULTIMA ORĂ

National5 ore ago

Muzeul Cărții și Exilului Românesc îl sărbătorește pe data de 23 aprilie pe artistul plastic Victor Cupșa, ce dă numele unei colecții aflate in patrimoniul muzeului.

Regional8 ore ago

Asociația Energia Inteligentă organizează „Zilele Prevenirii Dezastrelor” în Craiova

Asociația Energia Inteligentă aduce în atenția comunității din Craiova un eveniment deosebit: „Zilele Prevenirii Dezastrelor”, desfășurat în perioada 23-25 aprilie...

Regional9 ore ago

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București este co-organizator în Festivalul Internațional Shakespeare 2024, ediția a XIV-a (16 – 26 mai)

La 30 de ani de la prima ediție a Festivalului Internațional Shakespeare care aduce la Craiova cele mai mari nume...

Regional9 ore ago

Proiect ”Generație fără bariere – Suntem altfel” – Anul European al Tineretului

Miercuri, 24 aprilie,  începând cu ora 14.00, în Sala de Spectacole – Casa de Cultură a Studenților Craiova, va avea...

Regional9 ore ago

Craiova: Punct de sacrificare a mieilor în Piaţa Chiriac

SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL va continua şi în acest an tradiţia amenajării în Piaţa Chiriac a unui punct...

Regional9 ore ago

Vâlcea: Budești va avea aerodrom și heliport

Localitatea Budești din județul Vâlcea se pregătește să își extindă orizonturile cu un proiect ambițios de construire a unui aerodrom...

National14 ore ago

Vizită regală în județul Mehedinți

În perioada 23-25 aprilie 2024, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu vor efectua o vizită...

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON