Connect with us

Sport

FOTBAL FEMININ: RUSIA – ROMÂNIA 4-0 ÎN GRUPA DE CALIFICARE U17

Published

on

Grupa a opta de calificare la Turul de Elită a programat luni, la Buftea şi Mogoşoaia, partidele din prima etapă a turneului. Rusia şi Suedia au punctaj maxim, după ce au dispus de România, respectiv Slovacia

Rusia şi Suedia au punctaj maxim, după ce au dispus de România, respectiv Slovacia, anunță site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

Primul meci al zilei a avut loc la Buftea, acolo unde naţionala Suediei s-a impus cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de Sandra Nilsson (32), Matilda Ovenberger (51), Nellie Lilja (77), respectiv Veronika Jančová (78).
A urmat partida de la Mogoşoaia, în care naţionala U17 a României a întâlnit echipa similară a Rusiei. Conduse de pe bancă de Adrian Ambrosie, tinerele junioare reprezentând culorile ţării noastre au terminat prima repriză cu un scor alb. După reluare, balanţa s-a înclinat în favoarea Rusiei, intrarea Alenei Gusova dovedindu-se decisivă.
În clasament, Rusia are punctaj maxim, la fel ca şi Suedia, dar are avantajul golaverajului mai bun. La polul opus, Slovacia şi România ocupă ultimele locuri, departajate de diferenţa de goluri.
Etapa următoare:
14 octombrie, ora 11:00, stadion CN Buftea: Slovacia – Rusia
14 octombrie, ora 15:00, stadion CN Mogoșoaia: Suedia – România
sursa: www.frf.ro
Continue Reading
%d blogeri au apreciat: