Connect with us

Evenimente

FOTO: Peste 400 de voluntari au participat la acțiunea ”Ajutăm România să respire – O aniversare cât o plantare”

Peste 4000 de voluntari au fost mobilizați în cadrul campaniei ” Ajutăm România să respire – O aniversare cât o plantare ” ce a avut ca obiectiv plantarea unei suprafeţe de un hectar de salcâm pe teritoriul administrativ al comunei Călăraşi, jud. Dolj.

Published

on

Sâmbătă, 18 noiembrie 2017, peste 4000 de voluntari au fost mobilizați în cadrul campaniei ” Ajutăm România să respire – O aniversare cât o plantare ” ce a avut ca  obiectiv  plantarea unei suprafaţe de un hectar de salcâm pe teritoriul administrativ al comunei Călăraşi, jud. Dolj.

Campania a fost inițiată de Agenția pentru Protecția Mediului Dolj, la care s-a alăturat și un mare și cunoscut retailer din România. În urma acțiunii realizate alături de partenerii Radio Oltenia, ACCES OLTENIA, AIESEC Craiova, Şcoala Postliceală Sanitară Sf. Ştefan, Mereu pentru Europa, Universitatea din Craiova prin Facultatea de Horticultură, C.N. Gheorghe Chiţu, Palatul Copiilor Craiova prin Filialele Bechet şi Dăbuleni, PETROM S.A. Craiova, CUMMINS GENERATOR Craiova, au fost plantați 5000 de salcâmi.

Campania a fost inițiată de Agenția pentru Protecția Mediului Dolj, la care s-a alăturat și un mare și cunoscut retailer din România. În urma acțiunii realizate alături de partenerii Radio Oltenia, ACCES OLTENIA, AIESEC Craiova, Şcoala Postliceală Sanitară Sf. Ştefan, Mereu pentru Europa, Universitatea din Craiova prin Facultatea de Horticultură, C.N. Gheorghe Chiţu, Palatul Copiilor Craiova prin Filialele Bechet şi Dăbuleni au fost plantați 5000 de salcâmi.

Galerie Foto:

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: