Connect with us

International

Fotografia lui Macron în costum de baie, prilej de anchetă pentru „atentat la viaţa privată”

Published

on

Parchetul din Paris a deschis, ieri, o anchetă pentru „atentat la viaţa privată”, după expunerea unei fotografii a preşedintelui Emmanuel Macron în costum de baie, arată AFP, confirmând o informaţie a Europe 1. Imaginea şefului statului francez a fost expusă într-o galerie din apropiere de Élysée. Potrivit Europe 1, fotograful a „expus, timp de 15 zile, fotografii cu preşedinţi ai Republicii, în vacanţe”, între care cele cu Emmanuel Macron, „chiar în faţa Palatului Elysée”. Fotografia preşedintelui pe jet ski ar fi fost făcută „anul trecut” şi ar fi „circulat deja în presă”. În cadrul anchetei, „organizatorul expoziţiei a fost audiat, timp de două ore, de poliţie, la începutul săptămânii”, potrivit presei franceze.

Este „chiar o tradiţie să vezi fotografii cu preşedinţii francezi, în timpul vacanţelor lor”, de la „Pompidou până la Emmanuel Macron sau Giscard în costum de baie”, a subliniat Thibault Daliphard, unul dintre fotografii expoziţiei, surprins de plângere. „Fotografia cu jet ski-ul arată un preşedinte tânăr, dinamic, cu un aer asemănător lui Kennedy, deci nu văd de ce această imagine este negativă”, a spus paparazzo, care a precizat că face această meserie „de 15 ani”.

Emmanuel şi Brigitte Macron ar fi la originea plângerii, care îl vizează în special pe un paparazzo, autor al fotografiei în cauză. Dar Palatul Élysée, contactat de AFP, a precizat că „nu comentează” acest caz.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: