Connect with us

Evenimente

(foto+video) „Pictopoeme“, de Liliana Hinoveanu la Centrul Cultural Pitești

Marți, 15 noiembrie, la Centrul Cultural Pitești, în Sala Ars Nova, Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Piteşti a organizat, expoziţia de fotografie şi poezie, „Pictopoeme“, de Liliana Hinoveanu.

Published

on

Marți, 15 noiembrie,  la Centrul Cultural Pitești, în Sala Ars Nova, Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Piteşti a organizat,  expoziţia de fotografie şi poezie, „Pictopoeme“, de Liliana Hinoveanu.  Expoziția „Pictopoeme“ reprezintă o confluență a artelor, artă fotografică ilustrată cu poeme proprii.

Evenimentul s-a desfășurat sub coordonarea redactorului-şef al revistei Argeş, scriitorul Dumitru Augustin Doman, cu participarea extraordinară a Conf. univ. dr. Ioan Lascu – Universitatea din Craiova, Facultatea de litere, Departamentul de limbi romanice și comunicare.

Liliana Hinoveanu este realizatoare de emisiuni la Radio România Oltenia Craiova şi a publicat mai multe volume de versuri: Spre o altă pedeapsă (1997), Transfer de imagine (1999), Perfuzii cu cerneală (2002), Gara Noiembrie/ November Station (2013), Doar împrumutînd zborul (2015), Camera Dezastru (2015).

Galerie Foto:

ULTIMA ORĂ

National9 ore ago

Muzeul Cărții și Exilului Românesc îl sărbătorește pe data de 23 aprilie pe artistul plastic Victor Cupșa, ce dă numele unei colecții aflate in patrimoniul muzeului.

Regional11 ore ago

Asociația Energia Inteligentă organizează „Zilele Prevenirii Dezastrelor” în Craiova

Asociația Energia Inteligentă aduce în atenția comunității din Craiova un eveniment deosebit: „Zilele Prevenirii Dezastrelor”, desfășurat în perioada 23-25 aprilie...

Regional12 ore ago

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București este co-organizator în Festivalul Internațional Shakespeare 2024, ediția a XIV-a (16 – 26 mai)

La 30 de ani de la prima ediție a Festivalului Internațional Shakespeare care aduce la Craiova cele mai mari nume...

Regional12 ore ago

Proiect ”Generație fără bariere – Suntem altfel” – Anul European al Tineretului

Miercuri, 24 aprilie,  începând cu ora 14.00, în Sala de Spectacole – Casa de Cultură a Studenților Craiova, va avea...

Regional12 ore ago

Craiova: Punct de sacrificare a mieilor în Piaţa Chiriac

SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL va continua şi în acest an tradiţia amenajării în Piaţa Chiriac a unui punct...

Regional12 ore ago

Vâlcea: Budești va avea aerodrom și heliport

Localitatea Budești din județul Vâlcea se pregătește să își extindă orizonturile cu un proiect ambițios de construire a unui aerodrom...

National17 ore ago

Vizită regală în județul Mehedinți

În perioada 23-25 aprilie 2024, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu vor efectua o vizită...

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON