Connect with us

Sport

FRF sanctionata de Comisia de Etica si Disciplina UEFA

Comisia de Etică și Disciplină UEFA a sancționat Federația Română de Fotbal pentru incidentele produse la meciul România – Insulele Feroe

Published

on

Comisia de Etică și Disciplină UEFA a sancționat Federația Română de Fotbal pentru incidentele produse la meciul România – Insulele Feroe, disputat în martie, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești. Ca urmare a deciziei comunicate de UEFA, Federația Română de Fotbal, acuzată pentru comportamentul rasist al fanilor și pentru aprinderea și aruncarea torțelor și petardelor pe teren de către aceștia, este obligată ca la următorul meci organizat pe propriul stadion în competițiile organizate de forul continental, mai exact din preliminariile EURO 2016, să închidă un sector sau mai multe care să însumeze cel puțin 5.000 de locuri.

De asemenea, Federația Română de Fotbal a fost sancționată cu plata a 10.000 de euro pentru aprinderea de către suporteri a torțelor și petardelor și aruncarea lor spre teren. Următorul meci pe teren propriu al echipei naționale a României este cel cu Grecia, din 7 septembrie 2015.

Sursa: frf.ro