Connect with us

Muzica si film

Fundaţia: evenimentul de streaming al anului?

Published

on

Trailerul extins arată anvergura acestei megaproducţii Apple TV

Una dintre cele mai iubite serii SF, Fundaţia/Foundation nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar adaptarea lui David S. Goyer pentru Apple TV+ are toate şansele să devină poate cel mai mare eveniment de streaming al anului. Serialul se lansează pe 24 septembrie, iar astăzi putem vedea un trailer extins, numai bun pentru a sugera anvergura acestei megaproducţii.

Fundaţia ne poartă mii de ani în viitorul omenirii, când rasa umană s-a răspândit în galaxie şi o multitudine de societăţi umane formează Imperiul Galactic.

Totul pare să meargă bine, dar asta doar până când psihoistoricul Hari Seldon (Jared Harris), care poate prevedea viitorul pe baza dinamicilor sociale, îşi dă seama că zilele Imperiului sunt numărate.

Mai mult, căderea sa va fi urmată de 30.000 de ani de haos. Seldon face o propunere mai-marilor Imperiului, anume crearea Fundaţiei, o reuniune a celor mai învăţate minţi din galaxie, păstrătoare a cunoaşterii societăţii. Datorită Fundaţiei, perioada dintre căderea Imperiului şi începutul unei noi perioade înfloritoare se va reduce de la 30.000 la 1.000 de ani.

Ce surprinde la acest trailer este faptul că Goyer şi miile de persoane care au lucrat la serial par să fi avut în minte o directivă când s-au apucat de treabă: „Hai să facem un Game of Thrones în spaţiu”.

Acesta este sentimentul lăsat de trailerul în care cunoaştem şi câteva personaje create special pentru adaptare, inclusiv Fratele Day (Lee Pace), liderul Imperiului gata să facă orice pentru a nu pierde puterea.

sursa: cinemagia.ro

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: