Connect with us

Regional

Furtunile au afectat județele Olteniei

Published

on

Furtunile şi ploile torenţiale au făcut ravagii în mai multe zone din ţară. În judeţul Dolj, câteva localităţi s-au aflat, ieri, sub Cod Roşu de averse torenţiale. La Craiova, vijeliile au smuls acoperişuri de blocuri şi au doborât mai mulţi copaci. Au fost peste 70 de apeluri la numărul de urgenţă 112, iar autorităţile au oprit preventiv circulaţia tramvaielor şi au suplimentat numărul de autobuze.

Florin Firu, Radio România:

Vremea rea a creat probleme şi în Mehedinţi. O rafală puternică de vânt a rupt mai mulţi copaci şi a smuls acoperişul unui bloc, într-un cartier din Drobeta Turnu Severin. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a înlătura efectele produse de vijelie.

Mihai Bădescu, Radio România:

În judeţul Vâlcea, din cauza furtunii, un acoperiş de la o turlă de biserică s-a prăbuşit peste firele de electricitate, la Mănăstirea Şerbăneşti, iar în municipiul Râmnicu Vâlcea, vântul puternic a doborât un stâlp de electricitate.
În nordul oraşului, un velier cu două persoane la bord a fost răsturnat de vânt în zona barajului. Oamenii au reuşit să stabilizeze ambarcaţiunea, care a fost trasă la mal cu sprijinul echipajelor ISU Vâlcea. Nicio persoană nu a fost rănită.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: