Connect with us

Muzica si film

Gala Globurile de Aur, în această noapte

Published

on

Ediția cu numărul 78 a Galei Globurile de Aur va avea loc, în această noapte și va fi organizată în condiții de pandemie. Este o gală mult așteptată, pentru că sezonul premiilor, în cinematografia americană, începe cu Globurile de Aur și prefațează Oscarurile. Ceremonia va fi prezentată de actriţele Tina Fey şi Amy Poehler. Va fi o ceremonie virtuală, în două locații, la Los Angeles și la New York. Michael Douglas împreună cu soția, Catherine Zeta-Jones, Renee Zellweger, Joaquin Phoenix, Kate Hudson, Margot Robbie sunt printre starurile care vor anunța câștigătorii.

Lungmetrajul „Mank”, produs de Netflix, a primit cele mai multe nominalizări la Globurile de Aur 2021. Va concura la şase categorii, inclusiv la categoria „cel mai bun film dramatic”. Revista „Variety” a făcut o serie de predicţii și, din analiza specialiștilor, favorit, la categoria „Cel mai bun serial de dramă”, este „The Crown”.

La filme de lungmetraj, bătălia este strânsă. „Nomadland” şi „The Trial of Chicago 7” sunt la egalitate de șanse.

Anthony Hopkins și Gary Oldman concurează pentru cel mai bun actor, în timp ce Viola Davis și Frances McDormand își dispută categoria rezervată actrițelor.

Actriţa americană Jane Fonda va primi prestigiosul premiu Cecil B. DeMille pentru întreaga activitate, în cadrul galei de decernare a Globurilor de Aur.

Ediția din acest an înregistrează și un record: pentru prima oară, trei femei sunt în cursa pentru cel mai bun regizor.

Netflix domină Globurile de Aur 2021, cu 22 de nominalizări la categoria film și 20 la seriale.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: