Connect with us

Evenimente

(Galerie foto) Judetele Olteniei isi prezinta potentialul turistic

Portul Cetate, monumentele Olteniei si Gorjul lui Brancusi, la prima editie a Targului de turism de la Craiova.

Published

on

Ieri a inceput la Craiova prima editie a Targului de Turism al Olteniei, ce se desfasoara pana maine, 20 martie, la Centrul Multifunctional.

Vizitatorii pot beneficia in aceste zile de reduceri până la 45% pentru pachetele de vacanță și vor afla informații despre cele mai bune oferte pe care le vor avea companiile aeriene, firmele de transport și de închirieri mașini.

Expozantii prezenti acopera toata paleta de operatori ce activeaza in industria turismului: agentii de turism, hoteluri si restaurante, companii aeriene, asociatii de turism, sisteme de rezervari, centre de evenimete, companii de asigurari, teatre si muzee,companii de recrutare.

 

Pe langa operatorii din Romania sunt prezenti si reprezentanti din Bulgaria, Serbia si Spania.

O noutate in cadrul targului, o reprezinta prezenta unei clinici medicale specializate in medicina dentara, chirurgie maxilo-faciala si implantologie, ce ofera si servicii dedicate pentru turismul medical.

Pentru grupurile organizate ce viziteaza targul, s-a pregatit si un tur al orasului Craiova, fiind incluse vizite la toate muzeele din oras, cu intrare gratuita.

 

Maine, 20.03.2016, in ultima zi a Targului de turism al Olteniei, sunt programate urmatoarele momente artistice:

20160319_162635

 

13.00 – 14.00 Ansamblul Vaideini

14.00 – 15.00 Ansamblul Babeni

15:00 – 15.30 Purcaru Alexandru – solist

 

 

 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: