Connect with us

Evenimente

Gaudeamus la Brașov (audio)

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, care începe miercuri la Braşov

Published

on

Mii de volume, de la carte școlară la titlurile momentului, oferite de cele mai prestigioase edituri din țară, jocuri educative, pentru toate vârstele şi muzică bună, pentru toate gusturile. Aceasta este oferta Târgului de Carte Gaudeamus Radio România, care începe miercuri la Braşov, în Piaţa Sfatului. Dorin Duşa, manager Radio România Braşov FM:

Pentru a le da posibilitatea iubitorilor de carte şi muzică, să răsfoiască și virtual, oferta editorială de la Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, evenimentul în format fizic va fi dublat şi de o ediție online, găzduită de site-ul www.gaudeamus.ro. Director general interimar, al Societăţii Române de Radiodifuziune, Liviu Popescu:

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, ediţia de la Braşov, va putea fi vizitat de miercuri până duminică, în intervalele orare 09.00 – 14.00 și 16.00 – 21.00. Cum s-a reuşit realizarea ediţiei de anul acesta, a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România, în condiţiile în care există restricţii din cauza pandemiei de coronavirus, aflăm de la organizatorul evenimentului, Connie Chifor.

Pentru a le da posibilitatea celor interesați de ofertele editoriale ale participanţilor, să „răsfoiasca”, fie și virtual, volumele prezentate la Târgul Gaudeamus Radio România, evenimentul în format fizic va fi dublat de o ediție online, găzduită de website-ul www.gaudeamus.ro.