Connect with us

National

Geamantanul vorbitor, Marcel Gentoiu, te fereste de hoti

Grijuliul geamantan i-a sfătuit pe cetățeni să fie atenți când urcă pe scara vagonului întrucât pot deveni o victimă a celor care fură din buzunare.

Published

on

Marcel Gentoiu s-a plimbat de 1 Martie, printre călătorii din Aeroportul Internațional Iași pentru a transmite mesajul campaniei Poliției Române de prevenire a furturilor de și din bagaje.

Geamantanul vorbăreț, însoțit de polițiștii de la transporturi și cei de la prevenirea criminalității, le-a transmis recomandări pentru o călătorie liniștită celor aflați în aeroport.

După vizita la aeroport, polițiștii și Marcel au mers și în Gara Centrală din Iași unde au vorbit cu cetățenii despre cum să evite pierderea sau furtul bagajelor.

Grijuliul geamantan i-a sfătuit pe cetățeni să fie atenți când urcă pe scara vagonului întrucât pot deveni o victimă a celor care fură din buzunare.

‘Nu încredințați bunurile personale și bagajele unor persoane necunoscute. Supravegheați-vă bunurile și valorile pe care le aveți la dumneavoastră atunci când vă aflați la ghișeele caselor de bilete și în locuri aglomerate’, a spus Marcel Gentoiu călătorilor mai puțin atenți.

 

Sursa: Agerpres

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: