Connect with us

Video

Geni Macsim la Podcast-ing cu Alexandru Mogoșeanu #10

Published

on

Casting sau Podcasting? Echipa Teatrului Național “Marin Sorescu” din Craiova vine, fără mască, într-un proiect pe termen lung, la radioul public.

Vă invităm să descoperiți povestea de dincolo de scenă. În episodul de astăzi, actrița Geni Macsim ne dezvăluie povestea sa în #10 Podcast-ing cu Alexandru Mogoșeanu.

Geni a absolvit Universitatea de Artă Teatrală Tg. Mureş, clasa Prof. Călin Florian, Prof. Cornel Popescu, promoția 1994. Doctorand Artele Spectacolului din 2008 la Universitatea de Arte “George Enescu” – Iaşi; cadru didactic asociat Universitatea din Craiova, Facultatea de Litere şi Istorie, Departamentul Teatru. În anul 1993 colaborator al Teatrului Naţional „Marin Sorescu” Craiova în spectacolul ,,Ferma animalelor” muzical de Peter Hall. Este actriță a Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova din anul 1994.

In stagiunea aceasta o puteți vedea în „1,2,3…Bébé”, „Câine cu om. Câine fără om”, „Radio”, „Fȇte”, „Aias. Eseu despre demență”, „Salavatorii melcilor”.

În fiecare zi de joi, un nou episod din Podcastul-ing cu Alexandru Mogoșeanu va fi disponibil pe canalul de youtube Radio Romania Oltenia Craiova.

Echipa Teatrului Național „Marin Sorescu” Craiova

Director – Alexandru Boureanu

Șef Serviciul Artele Spetacolului – Andreea Crișu

PR – Irina Cîrneanu

Echipa Radio România Oltenia-Craiova

Mihnea Gărău

Florin Andrei

Alin Cîrțînă

Cristian Barbu