Connect with us

Muzica si film

Germania: Primul concert pe stadion după o pauză de cinci luni, anunţat pentru septembrie la Düsseldorf

Published

on

Compania Live Nation a anunţat organizarea unui concert în data de 4 septembrie la Düsseldorf, cu un aflux de 13.000 de spectatori şi participarea, printre alţii, a artistului canadian Bryan Adams – primul eveniment de acest gen în Germania de la izbucnirea pandemiei, relatează EFE.

Potrivit lui Marek Lieberberg, directorul executiv al Live Nation din Germania şi organizator al concertului care se va desfăşura sub sloganul „Give Live a Chance”, „este vorba de un semnal mult aşteptat de fani, de artişti şi de echipele lor, precum şi de întreaga industrie a muzicii”.

„Deschidem uşa renaşterii muzicii live, căreia, prin acest concert, îi oferim în sfârşit șansa unui nou început. Suntem siguri că publicul se va arăta entuziasmat şi se va comporta în mod responsabil”, a precizat el.

Concertul cu durata de 150 de minute, fără pauze şi în mare parte în format „unplugged”, se va desfăşura pe stadionul Merkur din Düsseldorf. Planul privind sănătatea, igiena şi securitatea a fost pus la punct în colaborare cu autorităţile locale, precizează Live Nation într-un comunicat.

Astfel, spectatorii vor trebui să se înregistreze la cumpărarea biletelor cu datele de contact, să poarte măşti pe durata întregului eveniment, iar locurile vor fi dispuse de aşa manieră încât să fie garantată distanţa de siguranţă de 1,5 metri.

Acest concert pe stadion, la care vor participa de asemenea artiştii Rea Garvey, Sarah Connor, The BossHoss, Joris şi Michael Mittermeier, marchează încheierea perioadei de restricţie muzicală live în Germania, după cinci luni de pauză globală, noteză cu optimism compania Live Nation.

AGERPRES

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: